Sepsi s-a prezentat la antrenamentele lui ”U”

Foto: Dan Bodea

Fostul internațional al României, Laszlo Sepsi s-a prezentat, miercuri, la antrenamentul Universității Cluj, iar în zilele următoare va semna cu trupa pregătită de Adrian Falub. Ajuns la 31 de ani fundașul stânga și-a căutat în ultima perioadă un angajament în străinătate după ce Nurenberg, echipă pentru care a evoluat în ultimele trei sezoane, nu i-a mai prelungit contractul. Sepsi a ajuns la Cluj în urmă cu o lună și a discutat cu conducerea ”Șepcilor roșii” despre posibilitatea unei colaborări.

„Am avut o discuție cu domnul Sabău <<Ioan Ovidiu Sabău, managerul Universității Cluj – n.a.>> şi cu preşedintele clubului și am căzut de acord să mă antrenez cu ei în perioada următoare”, spunea Sepsi după primul amical al Universității Cluj din perioada de pregătire.

Fostul internațional a mai colaborat cu Ioan Ovidiu Sabău pe vremea când actualul oficial al Universității a antrenat echipele Gloria Bistrița și ASA Târgu Mureș. Sepsi a mai jucat în carieră la Gaz Metan, Rennes, Gloria Bistrița, Benfica, Santander, Politehnica Timișoara, CFR și ASA. Laszlo Sepsi are 157 de meciuri în Liga 1 și 4 selecții la echipa națională a României.

Distribuie:

Postaţi un comentariu