Șeful secției de rugby a CS Universitatea Cluj, ales în Biroul Federal al FRR

Foto: Dan Bodea

Neculai Nichitean , președintele secției de rugby a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a fost ales membru în Biroul Federal al Federației Române de Rugby, la Adunarea Generală Ordinară și de Alegeri desfășurată în acest week-end la Complexul Olimpic „Sydney 2000” din Izvorani.

În vârstă de 51 de ani, Nichitean, fost jucător și antrenor al Universității Cluj, fost internațional al României, în prezent șeful secției de rugby a CS Universitatea, a primit unanimitate de voturi și va reprezenta interesele cluburilor din România în Biroul Federal.

De asemenea, Marius Tincu, fostul căpitan al „Stejarilor” și fost jucător al Universității Cluj a primit la rândul lui votul de încredere al Adunării Generale Ordinare și de Alegeri și va face parte din Biroul Federal în noul mandat al conducerii FRR.

Preşedintele în exerciţiu al FRR, Alin petrache, a fost votat cu unanimitate de voturi, de cei 72 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală. Fost căpitan al echipei naţionale de rugby, Alin Petrache, 44 de ani, conduce forul de specialitate din februarie 2017, când a fost ales în unanimitate. Anterior, el a mai ocupat această funcţie în perioada 2009-2014, apoi între 2014-2016 a fost preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Echipa FRR aleasă în urma Adunării Generale Ordinare de Alegeri:
Alin Petrache – președinte
Bogdan Marinescu, Mircea Copaci și Anton Pisaroglu – vicepreședinți
Eugen Orlando Teodorovici – trezorier
Emilia Vizitiu – SuperLiga, DNS și rugby feminin
Ștefan Demici – SuperLiga, DNS și rugby feminin
Ciprian Popa – AJR-uri și AMRB
Neculai Nichitean – membru
Marius Tincu – membru
Cornel Negruț – membru
Cornel Ghenea – membru
Andrei Ioan Szemerjai – copii și juniori
Florin Matei – secretar general
Bogdan Muntean – antrenor federal.

Distribuie:

Postaţi un comentariu