Se reia Liga Națională de Baschet Feminin. ”U” va evolua la Constanța

Sursa foto: u-cluj.ro

La sfârșitul acestei săptămâni sunt programate meciurile etapelor 10, respectiv 11 din Liga Națională de Baschet Feminin (LNBF). Partidele se vor desfășura în sistem turneu, în trei locații: Sfântu Gheorghe, Constanța și Târgoviște, iar Universitatea Cluj va întâlni formațiile CSM Alexandria, respectiv CS Phoenix CSU Constanța în cadrul turneului găzduit de formația de la malul mării.

Primul adversar al universitarelor, CSM Alexandria a obținut două victorii în primele 9 partide din actualul sezon și ocupă poziția a 9-a a clasamentului LNBF. Partida se va disputa în Sala Sporturilor din Constanța, sâmbătă, de la ora 19:30. În aceeași sală se va disputa și întâlnirea dintre ”U” și formația gazdă CS Phoenix CSU, duminică, de la ora 15:00. Gazdele au încheiat anul 2020 pe poziția a 7-a a clasamentului având aceeași linie de clasament ca și trupa antrenată de Ioannis Kukos.

După primele nouă etape din actualul sezon, Universitatea Cluj se situează pe locul 6 al ierarhiei feminine de baschet, cu 13 puncte după 4 victorii și 5 eșecuri. Reamintim că echipa feminină de baschet a CS Universitatea este calificată și la turneul final al Cupei României, alături de ACS Sepsi Sic Sfantu Gheorghe (deținătoarea trofeului), CS Municipal Satu Mare și CS Agronomia București. Turneul Final 4 CRBF (Cupa României la Baschet Feminin) va avea loc în luna februarie 2021.

Distribuie:

Postaţi un comentariu