Se amână și meciul cu CSM Reșița? Conducerea Universității a transmis un comunicat ca un alibi

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj nu a mai jucat nici o partidă din 26 octombrie și este foarte posibil ca revenirea pe gazon să se amâne încă odată. Fără să ofere o cifră concretă a numărului de persoane infectate cu Sars-CoV-2 (28 de persoane susțin sursele Transilvania Reporter), conducerea clubului universitar a transmis un comunicat ca un alibi în care anunță că persoanele pozitive la COVID-19 (jucători și membri ai stafului auxiliar) au dezvoltat o formă ușoară și au prezentat doar simptome minore, nefiind necesară internarea. Aceștia au urmat, în izolare, tratamentul recomandat de medici, iar starea lor de sănătate este una bună, conform sursei citate.

„Ne dorim să revenim cât mai repede pe teren si să ne bucurăm împreună de fotbal”, se arată în finalul comunicatului, fără a se preciza dacă se joacă sau nu meciul cu CSM Reșița, programat la sfârșitul acestei săptămâni, duminică, de la ora 14:30. Reamintim că Universitatea Cluj nu a mai efectuat antrenamente în grup de mai bine de două săptămâni având interdicție în acest sens din partea Direcției de Sănătatea Publică (DSP) Cluj.

Din cauza numărului mare de persoane pozitive la COVID-19, care activează în cadrul clubului, meciurile cu Rapid București și Farul Constanța au fost deja amânate, astfel că, o nouă reprogramare, a partidei cu CSM Reșița de această dată, ar aglomera și mai mult programul finalului de an.

Pentru a putea juca duminică la Reșița, meciul din cadrul etapei a 12-a a ligii a doua, Universitatea Cluj trebuie să primească acordul DSP Cluj și este obligatoriu să aibă pe foaia oficială de joc minimum 13 jucători, dintre care un portar. În acest moment se știe că meciul cu Rapid a fost reprogramat pentru data de 19 noiembrie, iar meciul cu Farul s-ar putea disputa la începutul lunii decembrie. Între cele două partide ”U” Cluj ar mai trebui să joace cu Ripensia Timișoara (etapa a 13-a în Liga 2), în 21 noiembrie, și cu Hușana Huși (în 16-imile Cupei României), în 28 noiembrie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu