Șase cazuri de Covid la CFR! FRF și LPF ar putea decide anularea campionatului

Foto: Dan Bodea

Damjan Djokovic, Cristian Moldovan, antrenorul cu portarii, Cristian Dragota, preparatorul fizic și Costin Curelea, antrenorul secund al lui Dan Petrescu, îngroașă rândurile CFR-iștilor infectați cu noul coronavirus, iar numărul purtătorilor de SARS-COV 2 ar putea fi și mai mare în contextul în care încă nu au sosit rezultatele tuturor testelor efectuate de feroviari la sfârșitul săptămânii trecute.

Reamintim că, sâmbătă, mijlocașul Alex Păun a fost diagnosticat pozitiv cu virusul SARS-COV-2, astfel că meciul cu FCSB, programat în seara respectivă a fost amânat. Păun s-a simțit rău, sâmbătă dimineața, iar medicul echipei a sesizat că are temperatură. A fost izolat imediat și i s-a făcut testul pentru COVID-19, iar rezultatul, pozitiv, a sosit în jurul orei 16:00.

Conform unor surse apropiate clubului feroviar, Păun ar fi cel care a transmis virusul portarului Grzegorz Sandomierski, al doilea caz de coronavirus confirmat la CFR, și ulterior celorlalți coechipieri și membrilor stafului. La sfârșitul acestei săptămâni CFR ar trebui să joace, acasă, cu FC Botoșani, dar meciul va fi cel mai probabil amânat.

Există și posibilitatea ca din cauza numărului tot mai mare de fotbaliști infectați cu coronavirus (numai la Dinamo sunt 10 cazuri, plus un membru al stafului tehnic), FRF și LPF să ia decizia anulării campionatului. Dacă se va ajunge în această situație cel mai probabil nicio echipă nu va retrograda, iar din liga a doua vor promova patru grupări.

Distribuie:

Postaţi un comentariu