Sanda Belgyan și Anamaria Nesteriuc, printre performerele primei zile la Campionatele Balcanice de la Cluj

Foto: Dan Bodea

Sportiva CS Universitatea Cluj Sanda Belgyan a cucerit medalia de bronz în proba de 400 metri garduri din cadrul Campionatelor Balcanice de atletism pentru seniori ce se desfășoară în acest weekend pe Cluj Arena.

Clujeanca a terminat finala în 58:40 s, un timp cu 13 sutimi de secundă mai bun decât cel înregistrat în finala de la 400 metri garduri din cadrul Internaționalelor de atletism care s-au desfășurat tot la Cluj-Napoca la începutul acestei luni. Dacă atunci Sanda Belgyan s-a impus fără probleme, de această dată a fost devansată de Viktoriia Tkachuk (55:58) și de Mariia Mykolenko (57:43), ambele sportive din Ucraina.

În finala de la ștafeta de 4X100 metri plat Clujul a fost reprezentat de Anamaria Nesteriuc, sportivă legitimată în prezent la CSA Steaua. În formula Ana Maria Roșianu, Iulia Banaga, Marina Baboi, Anamaria Nesteriuc, ștafeta României a triumfat în 46:11 s, devansând categoric ștafetele Bulgariei (47:33 s), respectiv a Moldovei (50:57).

Campionatele Balcanice pentru seniori este singura competiție atletică de anvergură, în aer liber, care are loc în acest an la nivel continental. Aproape 300 de sportivi din 12 țări participă la evenimentul de la Cluj-Napoca. Reuniunea atletică se încheie duminică, iar rezultatele complete pot fi consultate pe site-ul Federației Române de Atletism și AICI.

Distribuie:

Postaţi un comentariu