S-au săturat! Suporterii Universității cer demisii la pachet. Falub și jucătorii au ieșit în fața fanilor, Stanciu s-a ascuns, de Constantea nu mai știe nimeni nimic de luni de zile

Foto: Dan Bodea

Înfrângerea în fața formației Metaloglobus Bucrești, scor 1-2, într-un meci din cadrul etapei a 24-a a Ligii 2 a umplut pahar răbdării suporterilor clujeni. După o oră de joc în Peluza Șepcile Roșii a apărut un banner cu mesajul „Campioana egalurilor nestăvilite”, aluzie la cele 12 rezultate de egalitate obținute de alb-negrii, în 22 de meciuri, ultimele șase dintre acestea fiind consecutive.

Odată cu trecerea timpului, dar mai ales din cauza jocului haotic, fără nicio perspectivă, al favoriților puținii suporteri prezenți în tribunele Cluj Arena au început să scandeze: „Demisia!” și „Plecați cu toții!”. Golul marcat de Herea în minutele adiționale ale meciului i-a stârnit și mai mult pe fanii Universității.

Foto: Dan Bodea

În fața tribunei principale a stadionului zeci de suporteri și-au strigat nemulțumirile față de situația în care a ajuns clubul universitar. Dacă antrenorul Adrian Falub a ieșit, alături de fotbaliști, să discute cu suporterii furioși, directorul general Daniel Stanciu a preferat să mimeze tristețea rezemat de o mașină.

Cât despre președintele Radu Constantea nimeni nu mai știe nimic de luni de zile. Noroc cu rețelele de socializare pe care conducătorul Universității este mai prezent decât pe stadion, și, datorită cărora, cei puțini care mai au încredere în el și îl mai agreează, știu că e bine, sănătos și prosper.

„Șepcile roșii” au cerut demisia în bloc a conducătorilor clubului, Stanciu și Constantea fiind contestați vehement, dar și a antrenorului Adrian Falub. Numele lui Mircea Cojocaru a fost scandat, metodistul alb-negrilor fiind considerat de fani singurul capabil să resusciteze echipa lor de suflet.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. spirica says:

    La U sunt in slujba niste antrepenori care nu au nimic comun cu fotbalul.Asa cum unele firme aduna gunoiul din intreaga Europa asa si cei de la U aduna tot ce nu mai e acceptat in alta parte. Rebuturi care nu se mai pot recicla.Asta a ajuns U Cluj,o firma de salubrizare care isi plimba gunoiul prin liga 2-a si probabil la sfarsit de sezon “promoveaza” in liga 3-a.

Postaţi un comentariu