S-au jucat și s-au descătușat. CFR – Dinamo 3-1

Foto: Dan Bodea

CFR a învins Dinamo cu scorul de 3-1 într-un meci din cadrul etapei a cincea a Ligii 1 de fotbal după un meci în care au avut nevoie de mai bine de o oră ca să-și limpezească acțiunile. Prima repriza a fost slabă din toate punctele de vedere. Dinamo nu a avut luciditate și niciun șut pe poartă. De partea cealaltă, CFR-ul a avut două jumătăți de ocazii prin internaționalul maghiar Lang, dar la cabine s-a intrat la scorul de 0-0.

La reluare Bordeianu (min. 51) a inaugurat seria ocaziilor cu un șut respins de Penedo, iar Țucudean (min. 54) a marcat din poziție afară din joc. În minutul 57 Țucudean încearcă o foarfece, mingea anjunge la Omrani, iar francezul ratează cea mai mare ocazie, din șase metri, singur cu Penedo. În ciuda cursului jocului Popescu avea să deschidă (min. 61) scorul cu un gol frumos, cu capul, după o lovitură de colț executată excelent de către Dan Nistor.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

A fost momentul care i-a descătușat pe fotbaliștii lui Conceicao. În minutul 66 Țucudean primește o minge în careu, de la Camora, pivotează și trage printr-o pădure de picioare reușind să restabilească egalitatea. A urmat o centrare perfectă a lui Culio pentru Omrani (min. 73) și francezul a dus CFR-ul în avantaj cu o execuție frumoasă. Golul serii a fost marcat de Țucudean (min.78), după o pasă pe poziție viitoare a lui Omrani. Golgheterul vișiniilor l-a executat cu sânge rece pe Penedo, cu un șut fără preluare, stabilind totodată scorul final al partidei.

La 3-1 feroviarii au închis jocul, iar Dinamo a continuat să fie lipsită de idei. CFR este lider în Liga 1, cu 11 puncte, urmată de FCSB (10p).

Distribuie:

Postaţi un comentariu