S-au jucat…fotbal. CFR – Voluntari 5-0

CFR s-a distrat în partida cu FC Voluntari, de care a dispus cu un scor ireal chiar și pentru jucătorii lui Dan Petrescu. Fără antrenor pe bancă, dar și fără Păun, cel mai în formă fotbalist al CFR-ului în această toamnă, vișiniii n-au avut milă de ilfoveni. E drept însă, că oaspeții și-au făcut singuri meciul imposibil.

Gazdele au deschis scorul încă din minutul 2, prin Itu, după o eroare de plasament a fundașilor din Voluntari. În mai puțin de o jumătate de oră oaspeții evoluau deja în 8 jucători de câmp după eliminările lui Julio Rodriguez și Simonovski. Hoban și Costache au pus sare pe rana lui Bergodi și au înscris cu execuții spectaculoase stabilimd scorul pauzei (3-0).

Nici în repriza a doua oaspeții nu au reușit să găsească drumul spre poarta clujenilor, iar feroviarii au continuat să marcheze. Achim a fost în locul nepotrivit și a deviat un balon în propria poartă, în debutul reprizei a doua, iar Omrani a închis tabela în minutul 67. Pentru CFR a fost ultima repetiție înaintea meciului cu Lazio, primul din faza grupelor Ligii Europa, programat săptămâna viitoare, joi, pe arena din Gruia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu