S-a schimbat locul de disputare al meciului din 16-imile Cupei dintre CFR și Poli Iași

Foto: Dan Bodea

Oficialii clubului de fotbal Politehnica Iași au acceptat propunerea celor de la CFR, ca meciul din 16-imile Cupei României să se joace pe arena din Gruia și nu pe stadionul „Ion Alexandrescu” din Iași, așa cum era stabilit inițial.

Solicitarea vișiniilor a fost argumentată de faptul că gruparea feroviară ar fi întâlnit Politehnica, în deplasare, al trei zile după meciul cu AS Roma, din Europa League. În plus, CFR are programat, după jocul din Cupă, un alt meci important, cu ȚSKA Sofia, tot în Europa League, cel mai probabil decisiv pentru o eventuală calificare în faza următoare a competiției continentale intercluburi.

„CFR 1907 Cluj doreşte să mulţumească public clubului CSM Politehnica Iaşi, preşedintelui clubului Ciprian Paraschiv, antrenorului Daniel Pancu şi staff-ului său tehnic şi nu în ultimul rând jucătorilor Politehnicii Iaşi, pentru gestul extraordinar de a accepta ca meciul din şaisprezecimile Cupei României să se dispute la Cluj, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” şi nu la Iaşi, aşa cum era programat conform tragerii la sorţi.

Meciul din şaisprezecimile Cupei României urmează să se dispute între două partide extrem de importante din Grupa A UEFA Europa League cu AS Roma şi CSKA Sofia, meciuri în care vom lupta pentru o calificare în Primăvara Europeană şi pentru a îmbunătăţi coeficientul ţării noastre, iar gestul întregii familii a Politehnicii Iaşi de a scuti echipa noastră de o deplasare lungă în Copou este unul de aplaudat, un gest de fairplay care ar trebui urmat de toţi cei implicaţi în fotbalul românesc.
Ne arătăm încă o dată recunoştinţa în faţa clubului ieşean! Vă mulţumim!”, a transmis CFR Cluj printr-un comunicat de presă.

Reamintim că meciurile din 16-imile Cupei României la fotbal se vor disputa începând cu data de 28 noiembrie, în funcție de programul televizărilor. În aceeași fază, Universitatea Cluj va evolua în deplasare, la Hușana Huși, echipă care activează în liga a treia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu