S-a făcut! Baptista e istorie la CFR

Foto: Dan Bodea

Cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1, Julio Baptista, a fost dat afară de CFR. Oficial cele două părți au ajuns la un acord pentru rezilierea amiabilă a contractului, însă finanțatorul clujenilor, afaceristul Nelu Varga și-a mandatat încă de anul trecut staful administrativ să scape de brazilian.

În vârstă de 37 de ani Julio Baptista a fost achiziționat de CFR Cluj în vara anului trecut, după ce jucătorul își luase o pauză de fotbal de numai doi ani. Mai mereu accidentat, Baptista a contabilizat doar 40 de minute în tricoul CFR-ului, în trei partide. Nu a marcat niciun gol, nu a oferit nicio pasă de gol și va rămâne în statisticile Sportului Rege din țara noastră ca cel mai inutil fotbalist legitimat la un club din România.

În primele luni Julio Baptista a fost remunerat cu 15.000 de europe lună, iar din ianuarie anul acesta salariul fotbalistului a crescut la 45.000 de euro lunar, ceea ce l-a transformat în cel mai bine plătit jucător din întrecerea internă. Înainte să semneze cu CFR Cluj, Julio Baptista a mai evoluat la Sao Paulo, Sevilla, Real Marid, Arsenal, AS Roma, Malaga, Cruzeiro și Orlando City și s-a retras oficial din fotbal în 2016.

Distribuie:

Postaţi un comentariu