Rugbyștii de la ”U” termină anul în primele patru echipe ale Superligii – Galerie Foto

Foto: Dan Bodea

Echipa masculină de rugby a CS Universitatea Cluj a oferit încă o lecție de încredere, dăruire și atitudine pozitivă, în victoria (40-34) cu Tomitanii Constanța, în ultimul meci oficial al acestui an (în Superligă).

Succesul universitarilor din etapa a IX-a, în fața dobrogenilor, a venit ca o confirmare a victoriei istorice obținute de clujeni în fața celor de la Timișoara Saracens în etapa precedentă. Meciul cu Tomitanii a avut o desfășurare (a scorului) nerecomandată cardiacilor. La pauză oaspeții conduceau cu 21-14.

Și în repriza a doua dobrogenii au fost cei care s-au aflat în permanență la conducere, până în minutul 80 (1), când tabela indica scorul de 28-34 și părea ca oaspeții vor obține prima victorie în actualul campionat. Însă, trupa lui Horea Hîmpea, Cristian Săuan și Răzvan Roman a reușit un final de partidă impresionant, reușind să întoarcă rezultatul în doar 7 minute.

Foto: Dan Bodea

În total s-au marcat nu mai puțin de 10 eseuri, șase dintre acestea de către jucătorii Universității: Cristian Murgoci – 3, Dragoș Damina, Vlad Rotar și Bogdan Toma câte unul. Ovidiu Melniciuc a transformat 4 eseuri, iar Ionuț Mazăre și-a trecut și el în cont o transformare.

Cu trei încercări reușite Cristian Murgoci a fost declarat încă o dată jucătorul meciului. De altfel Murgoci este și cel mai bun marcator al universitarilor. Dacă în Superligă acesta a fost ultimul meci din 2019, ”U” va mai disputa până la sfârșitul anului alte trei partide în Cupa României, cu Timișoara Saracens, Tomitanii Constanța și CSM Știința Baia Mare.

Foto: Dan Bodea

Distribuie:

Postaţi un comentariu