România – Ungaria, finala de la Cluj

Foto: Dan Bodea

Echipele naționale ale României și Ungariei vor disputa, duminică, de la ora 20.00, finala celei de a 48-a ediții a Trofeului Carpați, competiție găzduită de Sala Polivalentă Cluj-Napoca. De altfel, finalistele ediției din acest an a tradiționalului turneu sunt și singurele reprezentative care au onorat întrecerea cu garniturile de bază.

Olanda a venit la Cluj cu o echipă secundă, iar cea de a patra participantă este chiar România B, o extensie a primei reprezentative. Cum era de așteptat Ungaria a trecut de echipa B a Olandei, cu scorul de 30-26, în vreme ce România a nu a avut nicio emoție în fața colegelor din lotul ”aspirantelor” la echipa națională. 

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

România A a învins omânia B cu 31-23 și s-a calificat în finala competiție. Interesant este că Ungaria este pregatita acum de către danezul Kim Rasmussen, fostul tehnician alături de care CSM București a câștigat anul acesta Liga Campionilor, iar pe banca Românie se găsește Martin Ambros, care o pregătește și pe Gyor.

Finala cu Ungaria este pentru România ultimul meci de pregatire înaintea Campionatului European de Handbal, care se va disputa în perioada 4-18 decembrie, în Suedia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu