România întâlnește la Cluj o multiplă campioană mondială și europeană

Foto: Dan Bodea

Echipa națională masculină de handbal a României va juca în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca meciul contra Franței, din preliminariile pentru Campionatul European de handbal din 2020. De șase ori campioană mondială și de trei ori campioană a Europei, Franța este una dintre cele mai galonate echipe naționale care va evolua în Cluj-Napoca. Întâlnirea este programată la data de 28 octombrie.

Echipa României face parte din grupa a șasea preliminară, alături de Franța, Portugalia și Lituania. ”Tricolorii” vor debuta în campania de calificare în deplasare, pe 24 octombrie, în Portugalia. Partidele cu Portugalia și Franța vor fi primele pentru noul selecționer al naționalei României, spaniolul Manuel Montoya.

La turneul final al Campionatului European din 2020 se califică primele două echipe clasate din fiecare grupă preliminară, precum și cele mai bune patru echipe de pe locul trei. Euro 2020 va fi găzduit de Suedia, Austria și Norvegia, în luna ianuarie, iar finala se va disputa pe un stadion de fotbal, din Stockholm.

Distribuie:

Postaţi un comentariu