Răzvan Szopka s-a despărțit de Potaissa Turda. Radu Lazăr a semnat pentru încă doi ani

Oficialii echipei masculine de handbal Potaissa Turda a anunțat că a ajuns la un nou acord cu interul stânga Radu Lazăr. Astfel, unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul pregătit de Horațiu Gal va juca în galben-albastru pentru încă două sezoane. Radu Lazăr este un produs 100% al clubului clujean pentru care evoluează încă din 2011.

„Sunt fericit că am rămas alături de Potaissa Turda. Pentru mine este un lucru extraordinar că pot face performanță de atâția ani în orașul meu natal. Majoritatea jucătorilor de handbal nu sunt la fel de norocoși”, a declarat Lazăr pentru site-ul oficial al clubului.

La polul opus, portarul Răzvan Szopka a devenit liber de contract, angajamentul băimăreanului expirând la data de 31 mai. Szopka și-a încheiat astfel, a doua perioadă la Potaissa, pentru care a mai evoluat între 2013-2015.

„Au fost doi ani încununați cu două clasări foarte bune, un loc doi și un loc trei și sunt foarte fericit pentru acest lucru. Despre suporteri am doar cuvinte de laudă. I-am simțit aproape întotdeauna, mai ales în momentele dificile, când s-au făcut auziți și asta ne-a ajutat să depășim multe situații. Le mulțumesc pe această cale”, este mesajul de rămas bun al portarului de 36 de ani.

Potaissa Turda a obținut anul acesta cea mai importantă performanță internă clasându-se pe poziția a doua în clasamentul Ligii Naționale, în momentul anulării campionatului. Reunirea lotului este programată pentru data de 3 iulie. Reamintim că Potaissa va reprezenta Clujul și în viitoarea ediție a cupelor europene, în Europa Handball League (fosta Cupă EHF).

Distribuie:

Postaţi un comentariu