Rareș Șipoș a cucerit aurul continental în proba de dublu

Foto: arhiva personală

Jucătorul clujean de tenis de masă, Rareș Șipoș, a cucerit medalia de aur în cadrul întrecerilor continentale desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute la Varazdin, în Croația. Și poș, alături de Cosmin Pletea, au cucerit titlul european în proba de dublu învingând în finala disputată duminică, perechea Andrei Puţuntica (Republica Moldova)/Jiri Martinko (Cehia) cu scorul de 3-1 la seturi.

Sportivul clujean a fost aproape de aurul continental și în proba de simplu. În semifinale, Rareş Şipoş l-a întrecut pe belgianul Laurens Devos cu 4-2, dar a fost învins în finală de principalul favorit, rusul Vladimir Sidorenko, scor 1-4.

La Campionatele Europene U21 din Croația, delegația României a cucerit nu mai puțin de șase medalii. Pe lângă cele două amintite mai sus, au mai urcat pe podiumul de premiere Cristian Pletea/Adina Diaconu, care au cucerit medalia de aur în proba de dublu mixt, Andreea Dragoman, argint în proba de simplu feminin.

Adina Diaconu, campioana de anul trecut, a pierdut în semifinalele în faţa franţuzoaicei Pavade şi s-a ales cu bronzul probei de simplu, iar perechea Andreea Dragoman/Adina Diaconu a încheiat europeanul pe treapta a treia a podiumului, la dublu feminin.

Distribuie:

Postaţi un comentariu