Pus pe liber de ”U” Cluj, Rareș Takacs a semnat cu FK Csikszereda

Rareș Takacs va evolua în viitorul sezon la gruparea din Miercurea Ciuc FK Csikszereda, anunță ciucanii prin intermediul site-ului oficial. În vârstă de 28 de ani fundașul dreapta a fost anunțat de antrenorul Adrian Falub că nu mai intră în vederile lui și, fiind la final de contract, a dat curs ofertei echipei care s-a salvat de la retrogradare datorită deciziei FRF ca nicio echipă să nu retrogradeze după ce campionatul a fost reorganizat din cauza pandemiei de coronavirus.

„Takacs Rareș, 28 de ani, născut în Turda, a semnat cu noi un contract de 1 + 1 an.
Fundașul dreapta, cu rădăcini ungare, poate fi folosit și la mijlocul terenului. Cel mai recent, a evoluat la echipa Universității din Cluj-Napoca, iar în timpul carierei sale a jucat la Turda, Ștefănești, Reșița și Olimpia din Satu Mare”, au postat ciucanii pe site-ul oficial.

Considerat cândva unul dintre cei mai talentați jucători de bandă, Takacs a intrat într-un con de umbră în ultimii ani. În sezonul recent înghețat, fotbalistul de 28 de ani a bifat 16 meciuri în tricoul Universității, în 14 dintre acestea fiind titular. La FK Csikszereda, takacs va fi coleg cu Norbert Janos și el fost jucător al „Șepcilor roșii”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu