Primul eșec pentru ”U” în partidele amicale

Universitatea Cluj a disputat două jocuri test în ultimele două zile obținând o victorie, scor 3-2 cu Unirea Dej, vineri, și pierzând disputa de sâmbătă, în deplasare, scor 3-4 cu proaspăt promovata în eșalonul secund Comuna Recea. Eșecul din întâlnirea de la marginea orașului Baia Mare este prima înregistrată de trupa lui Adrian Falub în această perioadă de pregătire.

Goga a deschis scorul pe micuța arena din Recea, în minutul 3, când a transformat o lovitură de la 11 metri obținută de Mânărean. Încercând să țină pasul cu viitoarea oponentă din Liga 2, cei de la Comuna Recea au fragmentat jocul, au făcut tot ce le-a stat în putință să distrugă din fașă orice construcție ofensivă a universitarilor și le-a ieșit.

După aproximativ 20 de minute de joc maramureșenii au egalat, iar după alte aproximativ 7 minute au beneficiat de un penalti, apărat însă, de Muțiu. ”U” Cluj a forțat în jumătatea a doua a primei reprize, dar execuțiile lui Novac, Barbu și Mânărean nu au reușit să îl învingă pe portarul advers.

În replică Recea a trecut în avantaj, însă Barbu a restabilit repede egalitatea, și de această dată de la punctul cu var. Până la urmă repriza s-a terminat la scorul de 3-2, gazdele reușind să înscrie în ultimul minut adițional al primei reprize. Încă odată a marcat Barbu pentru ”U”, în minutul 62, dar nici acest gol, nu a fost suficient pentru ca trupa lui Falub să încheie meciul neînvinsă.

Ultimul cuvânt l-au avut tot maramureșenii care au marcat în finalul întâlnirii. Tehnicianul Universității Cluj, Adrian Falub, a început meciul în formula: Muțiu – Horj, Barbu, Telcean – Dican, Rus, Novac, Taub, Mânărean – Goga, Pop. Pe parcusul jocului au mai intrat: Meșter, Pașcalău, Ilieș, Mureșan, Moraru și Roskopf.

Distribuie:

Postaţi un comentariu