Previzibil. Potaissa Turda a trecut lejer de CSM Făgăraș în Liga Națională

Sursa foto: handbalmania.ro

Echipa masculină de handbal Potaissa Turda a învins-o fără emoții pe CSM Făgăraș în Liga Națională, scor 41-26 și clujenii au revenit pe poziția a doua a clasamentului.

Meciul disputat sâmbătă, ultimul din cadrul etapei a 18-a, a fost la discreția trupei lui Horațiu Gal. De altfel, brașovenii au fost în avantaj pe tabela de scor doar în debutul întâlnirii (1-0 și 2-1), după care meciul a curs într-o singură direcție.

La pauză, clujenii aveau deja un avans de 8 goluri (23-15) și au continuat să controleze meciul. Actul secund a fost o demonstrație de joc defensiv, un excelent exercițiu pentru jucătorii Potaissei în perspectiva disputei cu liderul campionatului, Dinamo, din etapa viitoare.

S-a terminat 41-26 și Potaissa a acumulat 43 de puncte, fapt ce o clasează pe poziția a doua, la cinci puncte în urma celor de la Dinamo, singura echipă neînvinsă în actualul sezon. Ghiță (autor a 7 goluri), Pințoiu (7), Ghivil și Thalmaier (câte 6 goluri), au fost principalii marcatori ai echipei clujene.

Meciul „vedetă” al campionatului, Dinamo – AHC Potaissa, este programat în data de 6 aprilie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu