Preliminariile din Basketball Champions League se joacă în perioada 22-25 septembrie

Foto: Dan Bodea

FIBA a stabilit datele de disputare a meciurilor din preliminariile Basketball Champions League, competiție în care este angrenată și U-BT Cluj-Napoca. Astfel, conform anunțului făcut de managerul de competiție a forului european, Dejan Lekic, jocurile vor avea loc în cadrul a patru turnee în format Final Four, câștigătoarele urmând să evolueze mai departe în grupele competiției.

Lekic a mai informat că au fost identificate orașele gazde ale turneelor, în țări care pot să ofere în cele mai sigure condiții pentru evenimentele sportive, numele acestora urmând a fi anunțate în perioada următoare. Cele patru turnee vor fi găzduite de doar două orașe.

Reamintim că U-BT Cluj va evolua în turneul/grupa C. Primul meci va fi împotriva formației Igokea din Bosnia și Herțegovina. Câștigătoarea o va întâlni în finala turneului pe învingătoarea dintre Sporting Lisabona (Portugalia) și Fribourg Olympic (Elveţia). Câştigătoarea finalei va avea asigurat locul în faza grupelor Basketball Champions League.

Distribuie:

Postaţi un comentariu