Potaissa Turda s-a calificat fără emoții în sferturile de finale a Cupei României

Potaissa Turda
Foto: Dan Bodea (arhivă)

Vicecampioana AHC Potaissa Turda a învins, marți, scor 40-21 formația de ligă secundă CSU Târgu Jiu și s-a calificat în sferturile Cupei României.

Trupa lui Horațiu Gal n-a avut nici un fel de probleme și a dominat întâlnirea de la un capăt la altul. Doar primele 10 minute au fost relativ echilibrate, pe fondul unui joc relaxat al galben-albaștrilor care la pauză aveau deja un avantaj mai mult decât confortabil, scor 18-12.

Așa cum era de așteptat handbaliștii din Târgu Jiu au cedat și fizic în actul secund și Potaissa Turda a făcut un foarte bun antrenament înaintea confruntărilor cu adevărat importante din fazele superioare ale competiției. În sferturi, Potaissa Turda va întâlni, joi, învingătoarea din partida Steaua – CSU Suceava.

„Avem un culoar favorabil în actuala ediție a Cupei României și nu ascundem faptul că obiectivul nostru este să câștigăm trofeul. Ar fi o nouă performanță extraordinară, după medaliile de argint pe care le-am obținut la finalul Ligii Naționale”, a declarat președintele AHC Potaissa Turda, Flaviu Sâsâeac.

Vereș, cu 7 goluri, Pop (6), Ghivil (6), Totoi (5), Zacaciurin (5), Pințou (3), Thalmaier (3), Cîntec (2), Iancu (2), Ghiță (1), au fost marcatorii potaissei în disputa cu CSU Târgu Jiu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu