Potaissa Turda, la 60 de minute de medaliile de argint

Potaissa Turda
Foto: Dan Bodea (arhivă)

Echipa masculină de handbal Potaissa Turda va fi premiată, marți, de Federația Română de Handbal și va primi medaliile, fie de bronz, fie de argint, la capătul turneului găzduit de București în cadrul căruia se derulează ultimele etape ale campionatului în curs.

Este pentru a doua oară consecutiv când clujenii au șansa de a termina întrecerea internă pe poziția a doua. Anul trecut FRH nu a premiat echipele participante în Liga Națională, sezonul fiind înghețat din cauza pandemiei de coronavirus. În momentul deciziei ACH Potaissa Turda era pe locul 2 al clasamentului.

La sfârșitul săptămânii trecute băieții lui Horațiu Gal au învins (scor 27-24) principala contracandidată la poziția a doua a clasamentului, HC Dobrogea Sud, și, în funcție de rezultatul clujenilor din ultima etapă, își pot oficializa statutul de ”vicecampioană a țării”.

Luni, AHC Potaissa Turda are zi de pauză, iar în ultimul meci al sezonului o vor înfrunta pe Minaur Baia Mare. Pentru a fi siguri de locul 2, Potaissa trebuie să nu piardă jocul cu gruparea maramureșeană.

Clujenii au victorii directe în întâlnirile cu Dobrogea Sud, cealaltă echipă care aspiră la medaliile de argint, și un golaveraj, deocamdată, superior +128, față de +118 al grupării de la malul mării. Meciul Potaissa Turda – Minaur Baia Mare se joacă, marți, de la ora 15:50, în direct pe TVR 2.

Distribuie:

Postaţi un comentariu