Potaissa Turda este oficial noua vicecampioană a României

Foto: Dan Bodea

Echipa masculină de handbal Potaissa Turda a câștiga cu scorul de 30-26 meciul cu Minaur Baia Mare, ultimul al acestui sezon, și și-a asigurat medaliile de argint ale întrecerii interne. Oficial, este pentru prima oară când Potaissa încheie a doua în Liga Națională.

Și anul trecut clujenii erau pe poziția secundă a clasamentului în momentul în care Federația Română de Handbal a decis înghețarea campionatului. Astfel, trofeul de campioană și medaliile nu au mai fost atribuite niciunei echipe.

Pornită cu a doua șansă în noul campionat, Potaissa urda și-a respectat statutul și a fost singura oponentă care a pus probleme campioanei ultimilor ani, Dinamo București. Marți, în ultima etapă a sezonului, Potaissa a evoluat fără complexe în fața maramureșenilor de la Minaur și au încheiat campionatul en fanfare, așa cum l-au început.

Potaissa a încheiat sezonul cu 23 de victorii, două rezultate de egalitate și trei înfrângeri. Echipa clujeană va juca și în Cupa României, competiție ce va începe la finele lunii mai.

Distribuie:

Postaţi un comentariu