Potaissa Turda câștigă la masa verde meciul cu Dunărea Călărași și încheie anul pe podiumul Ligii Naționale

Sursa foto: AHC Potaissa Turda/Facebook (arhivă)

Echipa masculină de handbal Potaissa Turda va încheia anul 2020 pe podiumul Ligii Naționale, indiferent de rezultatul meciului de miercuri, 23 decembrie, cu Minaur Baia Mare. Clujenii ar fi trebuit să întâlnească, marți, formația Dunărea Călărași, dar adversara Potaissei nu s-a mai prezentat la turneul de la Sfântu Gheorghe din cauza problemelor financiare și victoria va reveni, la masa verde (10-0), echipei din Turda.

Dacă cele mai multe grupări sportive din România nu pot participa la turneele organizate de federațiile de specialitate, în cazul Dunării Călărași este vorba de grave probleme administrative. Sportivii și staful tehnic a echipei din Călărași nu a mai fost plătiți din luna august, având conturile blocate din cauza litigiului cu fostul său jucător, Zarko Pejovic.

Pe cale de consecință mai mulți jucători au plecat deja la alte echipe, iar sportivii străinii au fost lăsați să se întoarcă în țările lor. Astfel, cu cele trei puncte din meciul cu Dunărea, Potaissa acumulează 36 de puncte și, indiferent de meciul de miercuri, va încheia acest an cel puțin pe treapta a a treia a podiumului. Ultimul meci oficial din 2020 va avea loc, miercuri, de la ora 16:30, contra formației Minaur Baia Mare. Meciul va fi transmis în direct pe TVR 2.

Distribuie:

Postaţi un comentariu