Politehnica Cluj încheie pe ultimul loc primul turneu din Superliga Națională de polo

Echipa masculină de polo Politehnica Cluj a pierdut și ultimele două jocuri din cadrul turneului de la Focșani, primul din calendarul competițional al sezonului 2020/2021. Singurul lucru pozitiv în cele șase meciuri disputate în Moldova este repriza câștigată, scor 5-3, în disputa cu Crișul Oradea, a doua cea mai slabă echipă în campionat, după Politehnica.

La Focșani poloiștii clujeni au înregistrat rezultatele: 6-22 cu CSM Oradea, 3-23 cu Sportul Studențesc, 7-23 cu Dinamo, 1-35 cu Steaua, 9-17 cu Crișul Oradea și 7-15 cu Rapid București. Astfel, Politehnica Cluj a terminat turneul pe ultima poziție a clasamentului, fără niciun punct și cu un golaveraj mai mult decât îngrijorător 33-125.

Reamintim că în acest sezon de Superligă participă doar 7 echipe – Steaua București, CSM Oradea, Crişul Oradea, Politehnica Cluj-Napoca, Rapid Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi Sportul Studenţesc. Cel de-al 2-lea turneu din prima fază a Superligii Naționale de polo, ediția 2020/2021, se va desfășura în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie anul curent. Locul de desfășurare urmează să fie stabilit.

Distribuie:

Postaţi un comentariu