Pisicile Sălbatice și Boca Juniors aspiră să reprezinte Clujul în Brazilia

Foto: Dan Bodea

Disputat la sfârșitul săptămânii trecute în Parcul Sportiv Universitar ”Prof. Dr. Iuliu Hațieganu” turneul de minifotbal Neymar Jr’s Five și-a desemnat echipele câștigătoare ale fazei zonale. Pisicile Sălbatice și Boca Juniors au dat lovitura și vor avea misiunea de a-și reprezenta regiunea, pe 9 iunie, la turneul final din Capitală în urma căruia România își va alege campioana națională premiată cu participarea la competiția organizată la Instituto Projeto Neymar Jr.

Foto: Dan Bodea

Formatul Neymar Jr’s Five li se potrivește de minune jucătorilor tehnici, rapizi, cu dribling bun și viziune, iar competiția de la Cluj a venit ca o confirmare exactă. De ce? Pentru că finalul celor două zile de concurs le-a aparținut unor echipe foarte tinere care au excelat exact la cele mai importante capitole dintr-o luptă în care alții s-au bazat pe interpretarea cât mai bună a regulilor și găsirea unor avantaje de moment, în speranța că aceasta e cheia spre succesul mult așteptat.

Foto: Dan Bodea

Dar experiența căpătată în ani de juniorat, talentul șlefuit la echipele de club din localitate și ”pedigree-ul” de fotbalist s-au dovedit mult mai importante și au adus cu ele o mare satisfacție pentru 12 tineri care vor merge la București având în spate încrederea și entuziasmul date de eticheta de cei mai buni ardeleni în jocul cinci la cinci cu reguli speciale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu