Pentru ”U” urmează cele mai tari amicale ale iernii

Sursa foto: fcucluj.ro

Universitatea Cluj își va încheia stagiul de pregătire de la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia cu cele mai tari meciuri test ale acestei ierni. Miercuri, trupa lui Costel Enache va înfrunta formația Rapid București, una dintre principalele favorite la promovarea în Liga 1, iar joi, alb-negrii vor întâlnii CSA Steaua, liderul seriei a 4-a din Liga 3.

În precedentele jocuri test, din cantonamentul de la Mogoșoaia, ”U” Cluj a trecut fără probleme de CS Tunari, scor 5-0, și de echipa a doua a grupării de primă ligă, FC Voluntari, cu scorul de 4-1. Anterior a mai surclasat-o pe Unirea Ungheni, scor 5-0, într-o partidă disputată la Cluj-Napoca, înaintea plecării în cantonament.

Până la reluarea meciurilor oficiale alb-negrii vor mai juca două partide de verificare, în 3 februarie cu SCM Zalău, ocupanta locului 1 în seria a 10-a a ligii a treia, și cu liderul seriei a 9-a din eșalonul terț, Unirea Dej, pe 13 februarie.

Prima partidă oficială a anului pentru Universitatea Cluj va fi duelul din optimile Cupei României cu UTA Arad, care se va disputa în 10 februarie. Între 19 și 22 februarie, ”U” va juca în campionat pe terenul celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu