Patru jucători de la ”U”, convocați la lotul U20 de rugby al României

Echipa națională sub 20 de ani a României va efectua, în perioada 19-27 ianuarie, un stagiu de pregătire la Complexul Național Sportiv Snagov. Selecționerul clujean al „Micilor stejari”, Horea Hîmpea a convocat 28 de sportivi, între care patru jucători de la Universitatea Cluj.

Este vorba despre taloneur-ul Darius Plăcintar, mijlocașul la grămadă Vlăduț Bocăneț și aripile Petrică Mihalache, respectiv Claudiu Grad. Reunirea lotului va avea loc sâmbătă, 19 ianuarie, la ora 10:00, la sediul Federației Române de Rugby. „Stejăreii” se pregătesc pentru participarea la Campionatul European ce va avea loc între 27 martie și 8 aprilie la Coimbra, în Portugalia.

„Sperăm ca jucătorii să vină cu o bună pregătire fizică în acest stagiu pentru ca astfel să putem lucra mai mult pe planul de joc, având în vedere că vom avea doar două stagii de pregătire până la participarea la Campionatul European și vom avea puțin timp să ne acomodam cu sistemul de joc și să jucăm efectiv. Sper să avem parte și de o vreme bună ca să putem face cât mai multe sesiuni de pregătire afară, pe terenul de joc”, a declarat Horea Hîmpea, antrenorul principal al României U20.

Distribuie:

Postaţi un comentariu