Pas greșit făcut de handbalistele de la Universitatea

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal ”U” Cluj a pierdut primul din cele două jocuri programate în aceste zile la Turda și Cluj-Napoca. Universitarele au fost învinse clar, scor 25-31, de CSM Galați una dintre contracandidatele la retrogradare.

Clujencele au început nesigure întâlnirea cu echipa de la Dunăre și s-au văzut conduse cu 6-2 în minutul 9. S-au apropiat la două goluri (5-7), în minutul 12, după care adversarele au preluat inițiativa și a păstrat o distanță constantă de 5,6 goluri până la finalul primei reprize (13-19).

Repriza a doua a fost ceva mai echilibrată, cu handbalistele de la ”U” încercând să reintre în meci. Au înscris primul gol al actului secund și am la atât s-a rezumat tentativa de a prelua controlul partidei.

Fără să forțeze prea mult CSM alați a știut să gestioneze avantajul pe care-l aveau după primele 30 de minute și au încheiat jocul cu o victorie în urma căreia cele două echipe au făcut rocada în clasamentul Ligii Naționale. Necula (6 goluri), Vizuete (5), Lazăr (4), Șelever și Chintoan (câte 3), Masna (2), Nicolae și Ilie (câte un gol) au fost marcatoarele din tabăra clujeană.

Vineri, universitarele au un nou meci dificil în compania rivalei regionale HC Zalău. Un nou eșec ar însemna reducerea semnificativă a șanselor Universității de a mai spera într-o salvare miraculoasă de a se salva de la retrogradare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu