Panică în cantonamentul Universității. Căpitanul Tamaș, ademenit de o echipă din Liga 1

Foto: Dan Bodea

Fotbaliștii Universității efectuează în aceste zile un stagiu de pregătire la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, iar la sfârșitul săptămânii a disputat, la Buftea, al doilea meci test, de această dată în compania echipei secunde a clubului de primă ligă, FC Voluntari. Managerul ilfovenilor, Ioan Andone, a declarat la finalul întâlnirii că Gabriel Tamaș, căpitanul alb-negrilor, este în vederile sale, pentru un viitor transfer.

„Gabi Tamaș este un jucător foarte bun. Este adevărat că îl dorim. Dacă nu acum, măcar din vară”, a spus Ioan Andone, managerul celor de la FC Voluntari, stârnind panică în staful Universității. Directorul general al Universității, Daniel Stanciu, a lăsat să se înrțeleagă că știe de interesul ilfovenilor pentru Tamaș.

„Tentantă e orice ofertă bună care vine pentru un jucător al nostru. El are o relație bună cu Bogdan Andone, cu Ioan Andone, cu Bogdan Bălănescu (oficiali ai clubului din Voluntari – n.a.), dar sunt convins că va rămâne la <<U>> Cluj. El e pionul principal al acestei echipe. Cred că între Gabi Tamaș și Universitatea Cluj s-a format o relație specială. Ne dorim cu toții să ducem acest club în Liga 1”, a declarat Daniel Stanciu la Digisport.

Gabriel Tamaș nu a fost folosit de antrenorul Costel Enache în meciul test cu FC Voluntari 2, pe care ”U” l-a câștigat la sfârșitul săptămânii trecute cu scorul de 4-1. Laurențiu Rus a deschis scorul în minutul 7, când a reluat mingea în plasa porții ilfovenilor după un corner, iar trei minute mai târziu, Gavra a dublat avantajul „Șepcilor roșii”, după același scenariu.

Ilfovenii au înscris unicul gol după aproximativ o jumătate de oră de joc. Celelalte goluri a fost marcate în finalul întâlnirii. Ribeiro a înscris pentru 3-1, iar Chacana a stabilit scorul final (4-1), în minutele adiționale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu