Opt jucători pleacă de la CFR

Davide Petrucci (foto, în vișiniu) ar putea fi o sursă importantă de venituri pentru CFR Cluj, dacă transferul la Cagliari s-ar concretiza / Foto: Dan Bodea

Nu mai puţin de opt dintre cei 29 de jucători din lotul CFR-ului vor părăsi gruparea clujeană în această vară. Ratarea locului 1 în play-out-ul Ligii 1 va reduce substanţial bugetul pentru sezonul viitor, astfel că, oficialii clubului din cartierul Gruia au început deja negocierile cu fotbaliştii vizaţi să li se „rupă” contractele.

Dintre jucătorii intraţi în dizgraţie, Leo Belek şi Tomislav Gomelt se vor întoarce în Italia, la Fiorentina, respectiv Bari, cluburi care i-au împrumutat la CFR. Ambii fotbalişti au evoluat în câte 25 de meciuri, dar nu s-au ridicat la aşteptările şefilor. Sergiu Negruţ, Vereş Szilard şi Anthony Carter sunt la rândul lor pe lista neagră. Fundaşii Cornel Ene, Andrei Tânc şi portarul Mihai Mincă închid grupul jucătorilor cărora clubul va încerca să le rezilieze angajamentele, sau măcar să le micşoreze contractele.

Există câțiva jucători pe care conducătorii din Gruia și i-ar dori în continuare la echipă, dar Davide Petrucci, Mario Camora și Cristian Lopez și-au exprimat deja intenția de a părăsi clubul clujean. CFR a terminat doar pe locul 4 în play-out-ul Ligii 1, dar a câștigat Cupa României, însă, penalitatea de -6 puncte cu care CFR-ul va începe viitoarea ediție de campionat nu este pe placul fotbaliștilor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu