Oameni de cuvânt. CFR-iștii au votat cu Burleanu

Foto: Dan Bodea

La alegerile pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal care au avut loc, miercuri, la sediul forului, oficialii clubului CFR Cluj l-au votat pe fostul și actualul președinte, Răzvan Burleanu. Opțiunea vișiniilor nu este una surprinzătoare. Aceștia au refuzat invitația lui Ionuț Lupescu, când acesta s-a aflat în turneu electoral la Cluj. Încă de atunci Iuliu Mureșan a declarat că atât el cât și ceilalți oficiali ai clubului pe care îl conduce sunt adepții continuității. Se pare că clubul din Gruia este singurul din Liga 1 care a mers pe mâna lui Burleanu.

”Nu ştiu cum au votat celelalte cluburi din Liga 1, dar pot să confirm că noi am votat cu Răzvan Burleanu. Și pentru mine să știți că nu e o surpriză votul final. Are o echipă foarte bine pregătită, care știe și fotbal pe lângă administrație. Relația foarte bună pe care a construit-o cu cluburile mici și cele de juniori, de exemplu, a contat. Au fost reglementate eliminarea unor taxe și au primit ajutor. Și eu am rămas surprins când văzut că acum sunt vreo 30 de echipe feminine de fotbal”, a declarat Iuliu Mureșan pentru Digisport.

De partea cealaltă, managerul Universității Cluj și-a declarat, marți, înainte de plecarea la București, susținerea pentru Ionuț Lupescu. Ioan Ovidiu Sabău, component al Generației de Aur, cea care l-a susținut pe Lupescu, nu a nimerit însă tabăra câștigătoare. reamintim că Răzvan Burleanu a câștigat, miercuri, un nou mandat în fruntea federației Române de Fotbal fiind votat de 168 de alegători, dublu față de câte voturi a adunat Ionuț Lupescu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu