O repriză de ”liniște” pentru o victorie muncită

Foto: Dan Bodea

”U” Cluj a disputat încă un meci acasă, considerat în deplasare, dar s-a întrebuințat serios pentru a obține cele trei puncte. Alb-negri s-au impus cu scorul de 2-0 în fața formației Armenopolis Gherla, într-un meci din cadrul etapei a XIV-a a Ligii a IV-a Cluj și se mențin pe primul loc al clasamentului. Ceea ce ar fi trebuit să fie un meci în deplasare s-a desfășurat sub aceleași auspicii ale echipei oaspete.

Universitarii s-au văzut ținuți la respect de cei de la Armenopolis, care de altfel au avut și prima ocazie de a marca, dar Man a intervenit bine la o lovitură liberă, foarte bine executată de Ionuț. Prima repriza s-a desfășurat într-o liniște totală, suporterii lui ”U” alegând să protesteze în acest fel, față de abuzurile jandarmilor asupra fanilor. Dorin Goga a fost eliminat în minutul 40 și ”U” a jucat repriza a doua în inferioritate numerică.

Nici actul secund nu a fost mai animat, pe teren, doar în tribune suporterii au făcut din nou spectacol. Meciul părea să se îndrepte spre un 0-0, în ciuda atacurilor susținute ale Universității. Abia în minutul 83 Brian Lemac s-a înălțat excelent și a reluat cu capul perfect, pentru 1-0. Liniștiți după marcarea golului, elevii lui Marius Popescu au continuat să-și țină adversarul în jumătatea lor de teren, iar la ultima fază a meciului Hațiegan a dublat avantajul lui ”U” și a stabilit în același timp scorul final (2-0), pentru ”U”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu