O nouă reprogramare pentru ”U”. Meciul cu Ripensia nu se mai joacă luni

Foto: Dan Bodea

Programat inițial luni, meciul dintre Universitatea Cluj și Ripensia Timișoara, din carul etapei a XIII-a a ligii a doua, a fost amânat pentru o dată care urmează să fie stabilită de Federația Română de Fotbal. Oficialii grupării bănățene au notificat forul de la București cu mai multe zile în urmă că echipa nu va putea face deplasarea la Cluj-Napoca din cauza situației epidemiologice explozive din cadrul clubului Ripensia.

Nu mai puțin de 22 de persoane, fotbaliști și angajați ai clubului sunt purtători ai virusului Sars-CoV-2. „Este decizia corectă. Era imposibil să se joace meciul cu Universitatea Cluj. Eu sunt izolat la Lugoj, jucătorii infectați sunt izolați la Timișoara, iar cei valizi se antrenează cu preparatorul fizic ”, a declarat antrenorul Ripensiei, Cosmin Petruesc.

Și ”U” Cluj și-a reluat antrenamentele doar de două săptămâni după ce, la un moment dat, erau confirmate 33 de persoane infectate cu COVID-19. De la revenirea în competiție (Liga 2) alb-negrii au înregistrat două eșecuri, 1-2 cu CSM Reșița și 0-1 cu Rapid București. Următorul joc al studenților va fi joi, 26 noiembrie, de la 16:30, pe terenul celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc.

Distribuie:

Postaţi un comentariu