O nebunie de victorie

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a mai făcut un pas spre play-off-ul Ligii 1 după ce a câștigat cu scorul de 2-1, meciul disputat în deplasare, cu CSM Iași, din cadrul etapei a XXV-a a sezonului regulat. Scorul limită indicat de tabela de marcaj nu reflectă realitatea din teren , unde CFR-iștii ai dominat jocul și și-au creat ocazii cât pentru două meciuri. Camora a luat la țintă poarta gazdelor încă din minutul 2, dar Caparco nu a putut fi învins. Portarul ieșenilor a intervenit foarte bine și la șutul lui Bud (min. 4).

Apoi vișiniii au cerut penalty (min 11), dar arbitrul Hațegan a lăsat jocul să continue. În minutul 18 Larie a executat perfect o lovitură liberă și a deschis scorul. Câteva zeci de secunde mai târziu și Deac a apărut periculos în careul gazdelor, pentru ca repriza să se încheie cu o nouă ocazie a lui Bud. Nicio ocazie de partea gazdelor în primele 45 de minute!

Cristian Bud a semnat primele ocazii ale actului secund (min. 51, 55, 61, 63), dar și-a și căpătat apelativul de ratangiul meciului. Din nou CFR e în prim plan, în minutul 71 când Sorsa a trimis mingea în bară. Prima ocazie a gazdelor a apărut abia în minutul 81, dar Vasile Gheorghe a reluat lamentabil din poziție ideală. În minutul 90+1 Andrei Cristea a executat perfect o lovitură liberă și a egalat, contrar cursului jocului.

CFR-iștii nu au căzut psihic și le faza imediat următoare, după reluarea jocului, Andrei Peteleu a marcat pentru 2-1. Victoria îi duce pe feroviari până pe locul 4 al clasamentului, cu două puncte peste Dinamo și Astra, ocupantele locurilor 5, respectiv 6. În ultima etapă a sezonului regulat CFR primește vizita liderului Viitorul Constanța.

Distribuie:

Postaţi un comentariu