O mână de goluri. “U” a făcut o repriză de instrucţie cu Avântul Reghin

Universitatea Cluj a câștigat ultimul amical dinaintea stagiului de pregătire pe care îl va efectua în Cipru, în perioada următoare. Alb-negri au spulberat gruparea de liga a III-a Avântul Reghin, de care a dispus cu scorul de 5-0. Interesant este că toate golurile au fost înscrise în primele 45 de minute, pe care Adrian Falub le-a abordat în formula: Gorcea – Inacio, Telcean, Mureșan, Neciu – Dican, Barbu – Ștefănescu, Goga, Mailat – Gavra.

Dubla lui Goga (min. 12 și 39) și reușitele semnate de Gavra (13), Mailat (27) respectiv Ștefănescu (35), au transformat prima repriză într-o veritabilă ședință de instrucție în care universitarii le-au prezentat oponenţilor ce înseamnă forţă ofensivă. La pauză Adrian Falub a schimbat masiv și a abordat următoarele 45 de minute în formula: Dur-Bozoancă – Takacs, Pașcalău, Crăciun, Taub – Penescu, Văsălie – Pop, Mihalcea, Pîrvulescu – Coman.

Nu s-a mai înscris la niciuna dintre porţi, dar ocazii și-au creat ambele formații. În precedentele meciuri test Universitatea a pierdut de fiecare dată: 1-5 cu Debrecen VSC, partidă disputată în Ungaria, respectiv 2-7 cu Sticla Arieșul Turda, joc în care managerul sportiv, Adrian Falub, a decis să trimită în teren echipa de juniori sub 19 ani a clubului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu