Noi probleme pentru CFR cu o săptămână înaintea primului meci din UCL

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj va disputa săptămâna viitoare primul meci din viitoarea ediție a Ligii Campionilor, în deplasare, cu FC Floriana însă, Dan Petrescu nu scapă de emoțiile generate de noul coronavirus. La ultima testare trei jucători au fost depistați pozitiv la SARS-COV-2 și vor intra în izolare dacă și a doua testare va arăta că sunt contaminați cu virusul chinezesc. Nici testul antrenorului nu a fost concludent și trebuie refăcut.

Damjan Djokovici, Alexandru Păun și Cristi Moldovan (antrenorul cu portarii) sunt în continuare pozitivi la Covid-19, conform Fanatik.ro. Cei trei, plus Dan Petrescu riscă astfel, să nu poată face deplasarea în Malta. Campioana Ligii 1 va trebui să apeleze la jucători considerați „la număr” în disputa cu Floriana, în condițiile în care George Țucudean, Lacina Traore și Giedrius Arlauskis au părăsit deja gruparea feroviară.

Meciul FC Floriana – CFR se va disputa miercuri, 19 august, în manșă unică, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Dacă vor trece de maltezi, feroviarii vor înfrunta campioana Croației Dinamo Zagreb.

Distribuie:

Postaţi un comentariu