Nimic nu s-a schimbat. ”U” Cluj, doar egal la Clinceni și promovarea directă e tot mai departe

Cel mai așteptat meci al etapei a 35-a din Liga 2, Academica Clinceni – Universitatea Cluj s-a terminat cum a început, 0-0, și ilfovenii sunt ca și promovați în Liga 1, dacă nu cumva Comisia de Etică din cadrul FRF va decide altfel. Primele minute ale întâlnirii de lângă București au fost controlate de „academicieni” care și-au încercat șansa în două rânduri, dar mingea a trecut de fiecare dată pe lângă stâlpul din stânga al lui Dur Bozoancă.

După 10 minute de joc „Șepcile roșii” au început să controleze jocul, dar steril, fără să-și creeze ocazii cu adevărat periculoase. Gavra nu a beneficiat de nicio minge care să-l ducă în situație iminentă de gol și prima repriză s-a încheiat într-o notă de serenitate, ambele oponente părând sigure pe răbufnirea din mitanul secund.

Tot ilfovenii au început mai energic partea a doua a meciului, dar cea mai mare ocazie a fost irosită de Goga (min. 59), după o pătrundere a lui Gavra care a pasat pentru Greu, iar acesta l-a găsit în poziție ideală pe căpitanul Universității care însă, a reluat inexplicabil de slab, pe direcția portarului, de la doar 14 metri.

În continuare cele două echipe și-au împărțit aparițiile în preajma porților, dar tot Goga a fost aproape de gol. În minutul 74 a pătruns în careul advers a trimis în fața porții și Vâlceanu a reușit să rețină balonul, la prima bară. Lipsite de inspirație, ambele echipe au încercat zadarnic să modifice tabela, aparițiile în fața porților fiind lipsite de intensitate și periculozitate.

Meciul s-a terminat 0-0 și gazdele rămân pe locul 2 al clasamentului (78 de puncte), în urma Chindiei (79 p.), cu un avans de 5 puncte în fața „Șepcilor roșii” care rămân pe locul 3, indiferent de rezultatul din ultimul meci al etapei, dintre Ripensia și Petrolul. La începutul săptămânii viitoare, marți, 21 mai, ”U” Cluj primește vizita formației Sportul Snagov.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Nick says:

    Are ție la “țiganul” borfași, Trică!
    In rest…”poIezie”!

Postaţi un comentariu