MTS a inițiat un studiu a cărui temă este modul în care pandemia a afectat sportul

Sursa foto: mts.ro

Ministerul Tineretului și Sportului a trimis cluburilor un chestionar intitulat „Cercetare despre situația din sport – Cluburi sportive”. Reprezentații cluburilor sportive sunt invitați să își aloce câteva minute pentru completarea acestui chestionar.

Formularul cuprinde o serie de întrebări legate de modul în care pandemia a afectat diversele ramuri sportive, problemele de care s-a lovit un club sportiv în această perioadă și modul în care a încercat să le soluționeze. Totodată, se chestionează și modul în care cluburile sportive au gestionat situația financiară, precum și dacă s-a trimis personal în șomaj tehnic sau dacă sumei alocate din șomajul tehnic este necesară o completare de venit din bugetul propriu.

De asemenea, în cadrul chestionarului, oficialii cluburilor pot să își expună părerea despre modalitatea de accesare a măsurilor de ajutor oferite de Guvernul României, dar și despre implicarea fiecărei federație sportivă în sprijinul cluburilor pe perioada crizei cauzate de COVID-19.

Reprezentanții cluburilor care doresc să contribuie la această cercetare o pot face completând chestionarul AICI.

Distribuie:

Postaţi un comentariu