Marius Coman a fost împrumutat la CSM Reșița

Foto: Dan Bodea

Staful tehnic al Universității Cluj a mai renunțat la un jucător. Atacantul Marius Coman a fost inclus în lotul pe care „Șepcile roșii” l-au deplasat în Slovenia, unde echipa efectuează un stagiu de pregătire, dar nu va evolua în alb și negru în viitorul sezon al Ligii 2.

Fotbalistul de 23 de ani a fost împrumutat, un an, la CSM Reșița, adversara Universității în prima etapă a noului campionat. Marius Coman a semnat cu ”U”, în vara anului trecut, un contract valabil până în 2021. Atacantul a bifat 23 de partide în tricoul lui ”U”, în sezonul trecut, și a marcat 3 goluri. Originar din Vișeu de Sus (Maramureș), Coman a mai jucat în carieră la FC Baia Mare, Bucovina Pojorâta, Academica Clinceni și CFR.

Duminică, 21 iulie, în cadrul stagiului din Slovenia, Universitatea Cluj va disputa al doilea meci test, în compania formației NK Krka (locul 4 în liga secundă din Slovenia). Ultimul amical este programat în 24 iulie, adversară fiind Al Wehda (locul 7 în prima ligă din Arabia Saudită). O zi mai târziu „Șepcile roșii” vor reveni în țară. Campionatul 2019/2020 al eșalonului secund va începe la data de 3 august, iar ”U” Cluj va evolua în deplasare, cu CSM Reșița.

Distribuie:

Postaţi un comentariu