Mailat face cale întoarsă. Din cauza numărului mare de jucători infectați cu coronavirus, CFR și-ar fi somat fotbalistul împrumutat la ”U” să se pună la dispoziția staff-ului tehnic

Foto: Dan Bodea

Mijlocașul ofensiv Sebastian Mailat, împrumutat de CFR la rivala Universitatea, ar fi fost somat de oficialii grupării campioane să se pună la dispoziția staff-ului tehnic pentru ultimele meciuri din acest sezon. Chiar dacă trei dintre jucătorii CFR-ului care au ieșit inițial pozitivi la testele COVID-19 (Cristi Bălgrădean, Cătălin Golofca și Claudiu Petrila), au fost externați din Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, după ce ultimele teste au fost negative, situația feroviarilor rămâne în continuare una problematică.

În aceste condiții, conform unor surse apropiate clubului feroviar, Mailat este primul jucător împrumutat de CFR care a fost rechemat la echipă pentru finalul campionatului. Fotbalistul de 22 de ani a ajuns sub comanda lui Adrian Falub la începutul acestui an, dar nu a bifat decât trei meciuri în tricoul Universității, ulterior jocurile din Liga 2 fiind suspendate.

Sebastian Mailat a marcat pentru ”U” Cluj în chiar primul său meci oficial jucat în alb și negru. Titular și integralist în meciul cu FC Argeș Pitești, Mailat a înscris golul egalizator al „Șepcilor roșii”, în minutul 77, 1-1 fiind și scorul final al partidei disputate la data de 21 februarie, pe Cluj Arena.

După externarea jucătorilor amintiți, la CFR sunt 11 persoane confirmate cu virusul Sars-Cov 2. Este vorba de jucătorii Alexandru Păun, Grzegorz Sandomierski, Lacina Traore, Danjan Djokovic și Cristi Manea, dar și de Bogdan Aldea (preparator fizic), Costin Curelea (antrenor secund), Cristian Moldovan (antrenor de portari), Cristian Dragotă (preparator fizic), Radu Pralea (kinetoterapeut) și antrenorul Dan Petrescu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu