Măcar în amicale! Handbalistele de la ”U” au câștigat ambele meciuri test cu Corona Brașov

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal Universitatea Cluj a disputat două partide amicale, miercuri și joi, în compania formației din eșalonul secund Corona Brașov. În ambele întâlnire universitarele s-au impus, având un coeficient maxim de succese în fața fetelor de sub tâmpa, pe care le-au învins și la sfârșitul anului trecut într-o altă dublă amicală, la Brașov.

În primul meci de la Cluj-Napoca, disputat miercuri, ”U” s-a impus la limită, scor 25-24. Joi, victoria clujencelor a fost ceva mai concludentă, scor 34-30. Cu 11 goluri marcate în cele două întâlniri, veterana Florina Chintoan a fost cea mai prolifică jucătoare a Universității. Sâmbătă „studentele” se vor deplasa la Zalău pentru al treilea meci în compania formației din localitate.

Liga Națională de handbal feminin se va relua în data de 29 ianuarie când Universitatea Cluj va primi vizita formației CSM Slatina. După șapte etape disputate ”U” Cluj se situează pe poziția a 15-a a clasamentului, ultima, după retragerea echipei Crișul Chișineu Criș. Clujencele nu au câștigat nici un punct în actualul campionat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu