Lupta secolului dintre clujeanul Benny Adegbuyi și Badr Hari va avea loc în noiembrie, la Rotterdam

Sursa foto: arhiva personală

Cel mai bine cotat kickboxer român al momentului, clujeanul Benny Adegbuyi îl va întâlni pe legendarul Badr Hari (Maroc), pe 7 noiembrie, la Rotterdam, în cadrul galei Glory 76. Înfruntarea dintre cei doi grei, considerată lupta secolului în circuitul Glory Kickboxing, ar fi trebuit să aibă loc în luna iunie, însă a fost anulată din cauza pandemiei COVID-19.

Născut în Cluj-Napoca, Benny este unul dintre cei mai îndrăgiți luptători de K1 din România și este una dintre vedetele internaționale în circuitul mondial al galelor Superkombat și Glory 43. În prezent, Benny ocupă poziția a doua în topul mondial al challengerilor de la categoria grea, în timp ce Hari ocupă treapta imediat următoare a podiumului.

Benny Adegbuyi are 35 de ani și 35 de victorii în palmares (19 prin KO), și doar 6 înfrângeri în circuitul mondial al luptelor de contact. În ultimele 10 meciuri clujeanul a bifat 9 victorii. De cealaltă parte, Badr Hari, poreclit The Golden Boy, a strâns 106 victorii din 121 de meciuri și are nu mai puțin de 92 de succese prin KO.

Distribuie:

Postaţi un comentariu