Întâlnirea dintre luptătorul clujean Benny Adegbuyi și marocanul Badr Hari a fost anulată!

Sursa foto: arhiva personală

Cel mai bine cotat kickboxer român al momentului, clujeanul Benny Adegbuyi ar fi trebuit să lupte cu legendarul Badr Hari, în luna iunie, însă înfruntarea a fost anulată din cauza pandemiei COVID-19. Întâlnirea dintre cei doi grei din K1 era considerată lupta secolului în circuitul Glory Kickboxing și era programată pe 20 iunie la Rotterdam, în Olanda. Conform promotorului luptătorului clujean aceasta va avea loc, în cel mai fericit caz, în toamnă.

„Meciul lui Benny cu Badr Hari e anulat sută la sută, dar Glory nu face încă anunțul. Până în iulie nu va mai avea loc nicio gală în Europa. O eventuală luptă Benny – Badr s-ar putea desfășura în toamnă, asta dacă va mai avea loc”, a declarat Eduard Irimia pentru ProSport.

Benny este unul dintre cei mai îndrăgiți luptători de K1 din România și este una dintre vedetele internaționale în circuitul mondial al galelor Superkombat și Glory 43. În prezent, Benny ocupă poziția a doua în topul mondial al challengerilor de la categoria grea, în timp ce Hari ocupă treapta imediat următoare a podiumului.

Benny Adegbuyi are 35 de ani și 35 de victorii în palmares (19 prin KO), și doar 6 înfrângeri în circuitul mondial al luptelor de contact. În ultimele 10 meciuri clujeanul a bifat 9 victorii. De cealaltă parte, Badr Hari, poreclit The Golden Boy, a strâns 106 victorii din 121 de meciuri și are nu mai puțin de 92 de succese prin KO.

Postaţi un comentariu