LNBM / U-BT, înfrântă dramatic în ultima secundă

Foto: Dan Bodea

Baschetbaliştii de la U-BT Cluj au suferit al patrulea eşec stagional, fiind învinsă dramatic în ultima secundă de joc a meciului disputat în deplasare, pe terenul liderului din Liga Naţională de Baschet Masculin, BC Mureş Târgu Mureş (66-65). Meciul a fost extrem de disputat, ambele formaţii trecând pe rând în avantaj, însă, diferenţa a fost de fiecare dată suficient de mică, astfel încât, suspansul a fost prelungit până la ultima fază a jocului.

Statistic vorbind, cele două rivale şi-au împărţit supremaţia. Primele două sferturi au fost adjudecate de echipa gazdă, scor 16-15, respectiv 18-14, pentru ca cel de al treilea şi al patrulea parţial să fie adjudecate de echipa lui Marcel Ţenter (20-17 şi 16-15). Clujenii se puteau întoarce triumfători de la Târgu Mureş dacă, în ultima secundă din timpul regulamentar Pasalic era mai concentrat şi nu pierdea o minge care a ajuns la Martinic, iar acesta a marcat

superb cu o aruncare de trei puncte. Etapa viitoare U-BT Cluj va evolua în prima etapă din returul sezonului regulat al Ligii Naţionale, la data de 11 decembrie, la ploieşti în compania marii rivale Dinamo. Partida se va disputa în sala Olimpia, de la ora 17.15.

Distribuie:

Postaţi un comentariu