LNBF / ”U” Cluj s-a distrat cu Danzio Timișoara

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de baschet CS Universitatea Cluj a obținut un nou succes în Liga Națională de Baschet Feminin (LNBF), scor 73-52 în fața celor de la Danzio Timișoara, într-un meci din cadrul etapei a XII-a a sezonului regulat. Diferența de scor era greu de anticipat de suporterii prezenți la meci, după cum s-au desfășurat evenimentele pe parchetul Sălii Sporturilor ”Horia Demian”.

În primul parțial echipa oaspete a făcut cam ce a vrut cu defensiva ardelencelor și conducea după primele 10 minute cu 20-14. A fost doar un foc de paie. Elevele lui Dragan Petricevic s-au distrat efectiv cu adversarele lor în următoarele trei sferturi. La pauza mare s-a intrat la scorul de 38-35 în favoarea Universității, după ce clujencele și-au adjudecat sfertul al doilea cu scorul de 24-15.

Al treilea parțial a fost la discreția totală a jucătoarelor lui Petricevic (scor 21-5), iar cel de al patrulea parțial a fost ceva mai echilibrat, asta și pe fondul unei relaxări a baschetbalistelor din Cluj-Napoca (14-12). Ines Ajanovic a marcat 17 puncte, a făcut 10 recuperări și a dat o pasă decisivă, fiind desemnată la finalul partidei cea mai bună jucătoare. Universitatea Cluj acumulează astfel, 17 puncte și se menține în plutonul fruntaș al clasamentului, pe locul 5, la 3 puncte în urma liderului Sepsi Sfântu Gheorghe.

Distribuie:

Postaţi un comentariu