Juventus a ajuns la Cluj. Aproape 100 de copii participă la Juventus Training Camp

Astăzi s-a inaugurat tabăra de vară Juventus Trening Camp (JTC) România – Ediția Summer 2019.  Ceremonia de deschidere s-a desfășurat pe Cluj Arena și a fost urmată de un antrenament demonstrativ.

90 de copii participă la JTC. Până la sfârșitul acestei săptămâni ei se vor pregăti în stilul echipei lui Cristiano Ronaldo, în baza sportivă a Universității Babeș-Bolyai – Parcul sportiv universitar „Iuliu Hațieganu”. Cei 90 de puști cu vârste între 5 și 13 ani, veniți la Cluj din toată țara, vor fi pregătiți de antrenori italieni după modelul și metodologia folosită de Juventus la toate categoriile de jucători.

Programul taberei include, pe de o parte, 20 de ore de antrenamente și pregătire tehnică după modelul Juventus cu unii dintre cei mai buni antrenori de copii și juniori din Italia. Pe de altă parte, copiii vor putea participa la cursuri de limba italiană pentru sportivi, ateliere de nutriție, de gătit și de igienă orală.

Copiii au primit încă din prima zi de tabără câte un KIT de echipament sportiv original (portarii beneficiază de un KIT special) și vor avea asigurare medicală și supraveghere de specialitate pe toată durata taberei, masă de prânz, gustări și apă de-a lungul fiecărei zile de antrenament, activități educative, de recreere și socializare. În ultima zi a taberei va avea loc un turneu de fotbal, urmat de ceremonia de închidere și acordarea de diplome și medalii.

De pe Allianz Stadium în fotbalul mare, via Cluj Arena
Evenimentul de la Cluj are loc la mai puțin de o lună de când o echipă alcătuită din copii care au participat la stagii de pregătire Juventus în România a câștigat Campionatul Mondial de Fotbal al Academiilor Juventus. La competiție la care au participat 85 de echipe de pe 6 continente.

Finala a avut loc pe celebra arenă Alianz Stadium, micii fotbaliști români, coordonați de Massimo Pedrazzini, Managerul General al Juventus Academy, au triumfat în fața copiilor de la Academia din Belgia. La tabăra de fotbal JTC România – Ediția Summer 2019 participă antrenori și tineri fotbaliști care au reprezentat România la JA World Cup 2019.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Roberto Georgian says:

    Vreau sa ma înscriu și eu.

Postaţi un comentariu