Irina Bara deschide seria meciurilor din Billie Jean King Cup. Monica Niculescu va juca la dublu

Foto: Dan Bodea

Tragerea la sorți a meciurilor din întâlnirea dintre România și Italia din barajul de menținere în Grupa Mondială a Billie Jean King Cup a avut loc, joi, la Cluj-Napoca. Irina Bara – Elisabeta Cocciaretto este meciul de deschidere. Căpitanul-jucător al Românie, Monica Niculescu, va evolua la dublu alături de Gabriela Ruse.

Programul complet al întâlnirii România – Italia:
Vineri, primul meci de la ora 15.30:
Irina Bara (132 WTA) – Elisabeta Cocciaretto (111 WTA)
Mihaela Buzărnescu (137 WTA) – Martina Trevisan (99 WTA)
Sâmbătă, primul meci de la ora 14.00:
Irina Bara (132 WTA) – Martina Trevisan (99 WTA)
Elisabeta Cocciaretto (111 WTA) – Mihaela Buzărnescu (137 WTA)
Monica Niculescu/Elena Gabriela Ruse – Jasmine Paolini/Giulia Gatto-Monticone

”Mi-am dorit foarte mult să fiu aici. Am jucat de foarte multe ori la Fed Cup și mi-am dat sufletul, m-am dăruit și îmi pare bine că sunt aici, chiar dacă în altă postură. Emoții sunt, e normal, pentru că ne dorim foarte mult să rămânem în Grupa Mondială, este un moment dificil pentru noi și ne dorim să trecem acest pas.

Vor fi meciuri grele, dar ne dorim să câștigăm. Avem încredere, ne place terenul, ne plac mingile, totul merge conform planului și sper să facem o treabă bună. Cred că mă ajută foarte mult faptul că joc dublu. La dublu eu sunt cea care ia inițiativa. Și fetele se simt foarte bine. Încă după primul antrenament mi-au zis că le place suprafața”, a declarat Monica Niculescu, căpitan-jucător al echipei României.

Confruntarea România – Italia, din play-off-ul Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup, va avea loc vineri și sâmbătă, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Reamintim că Simona Halep și Patricia Țig au declinat participarea din cauza problemelor medicale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu