Ioan Ani-Senocico e noul director tehnic al echipei feminine de handbal Universitatea Cluj

Echipa feminină de handbal Universitatea Cluj a retrogradat în eșalonul secund și odată cu această contra-performanță s-a operat și prima modificare. Astfel, începând de luni, Ioan Ani-Senocico este noul director tehnic al echipei. Și Mihaela Ani-Senocico, fosta jucătoare emblematică a Universității va colabora în noul proiect.

„Nu am venit cu gândul de a salva ceva: pur și simplu s-a schimbat conducerea secției și am fost solicitat să conduc staff-ul tehnic. Am acceptat cu mare drag pentru că am handbalul în ADN și clubul în suflet și sper ca în cel mai scurt timp să readucem handbalul feminin universitar pe prima scenă.

Ne așteptăm la un drum greu pentru că trebuie să luăm totul de la 0, va trebui să trecem pentru sezonul atipic încheiat, dar sperăm ca împreună cu conducerea secției și a clubului să ne realizăm obiectivul”, a declarat noul director tehnic Ioan Ani-Senocico.

Și la nivelul conducerii secției de handbal există un nou șef, în persoana lui Gabriel Ghenov. Staff-ul tehnic și celelalte funcții din cadrul secției urmează să fie completate în perioada imediat următoare. Universitatea Cluj nu mai avea antrenor principal de la sfârșitul anului trecut când Alexandru Curescu a fost dat afară.

Distribuie:

Postaţi un comentariu