Încep meciurile amicale pentru ”U”. Echipa nu are antrenor din luna noiembrie

Sursa foto: Facebook

Echipa feminină de handbal a CS Universitatea Cluj va disputa în zilele următoare două meciuri test, în compania formațiilor Măgura Cisnădie, respectiv HC Zalău. La începutul săptămânii viitoare se vor relua și meciurile din Liga Națională, după două luni de pauză datorate participării echipei naționale la turneul final a Campionatului European.

Joi, 7 ianuarie, universitarele vor întâlni Măgura Cisnădie, de la ora 16:00. Meciul se va disputa în Sala Sporturilor „Horia Demian” în condițiile impuse de situația pandemică, fără spectatori. Cel de al doilea meci amical este programat sâmbătă, de la ora 17:00, la Zalău, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” și se va disputa respectând normele de securitate sanitară și de prevenire a răspândirii virusului Sars-Cov-2.

Liga Națională de handbal feminin se va relua marți, 12 ianuarie, când Universitatea Cluj va întâlni formația Rapid București. Reamintim că după șase etape disputate ”U” Cluj se situează pe poziția a 15-a a clasamentului, penultima, are o singură victorie (la masa verde) și cinci înfrângeri. Echipa nu are deocamdată antrenor, după demiterea lui Alexandru Curescu, de la sfârșitul lunii noiembrie, de pregătirea sportivelor fiind responsabil secundul Micola Sebastian.

Distribuie:

Postaţi un comentariu